A Bükk déli kapujában, Egertől 10 kilométerre fekszik Noszvaj, a mi festői kis faulnk.

Sajátos hangulatát az itt élő kreatív, vendégszerető közösség alakította; amely ma is éli hagyományait, ám mellette folyton újdonságokon ötletel. Az ide érkezőt megihleti az egyedülálló földrajzi elhelyezkedés.

Az évszakokkal harmóniában szervezzük természet- és családbarát programjainkat a vendégeknek és egyben magunknak is: hegyen és völgyön át, a kastélyban, a réteken, a tavaknál, a Barlanglakásokban, a borospincéknél, a patak mentén, a Gazdaházban. 

Évente sokszor nyitjuk ki portáink kapuját, hogy a látogatók megismerhessék ünnepeinket, receptjeinket, kertjeinket. Minket. A vidék borait és termálvizeit, a falunkban élő tehetséges, hivatásuknak élő emberek munkáit.

Számtalan látnivaló, aktív és pihentető program várja az ideérkezőket. 

Noszvaj

NEVEZETESSÉGEK

AKTUÁLIS PROGRAMOK

A környék

Noszvajról kifogyhatatlan csillagtúrákat lehet tenni a szélrózsa minden irányában, hiszen csupán 5 perc autóval a Bogácsi Thermálfürdő, 10 perc a barokk gyöngyszem Eger városa, ahol strand és thermálfürdő is várja a városnézés mellett a vendégeket. Kicsit messzebb, 30-40 percre található Miskolc Észak-Magyarország legnagyobb városa, és a Gyógyvizek völgye Egerszalók és Demjén a folyamatosan megújuló fürdőivel.

Az Alföld irányában néhány perces autóútra megnézhetik a matyók fővárosát Mezőkövesdet és innen egy fél órás autóutat követően már a Tisza-tó látnivalóiban gyönyörködhetünk.

A települések saját honlapjaikon folyamatosan megtekinthetők frissülő programajánlataik.

gallery/collage
gallery/környék

EGER

MEZŐKÖVESD

BOGÁCS

TISZA-TÓ

gallery/fb